A kedvezményezett neve: DOOR PANELS Korlátolt Felelősségű Társaság

A fejlesztés tárgya, célja: Fejlesztési beruházás támogatása a Door Panels Kft-nél

A támogatás összege: 90 403 869 Ft

A projekt:

A Door Panels Kft. a támogatásnak köszönhetően egy olyan autómosót volt képes kialakítani Hajdúsámsonban, ami megfelel a modern piaci igényeknek és széles körben konfigurálhatóak a szolgáltatásai.

A projekt keretén belül egy 4 állásos autómosó került kialakításra, amelyhez a mosóberendezések is a támogatás összegéből kerültek megvételre. Ezen mosókhoz szervesen kapcsolódik a mosók alá készített ingatlanfejlesztés is, mint szigetelés, vízelvezés és egyéb építések, amelyek nélkülözhetetlenek a mosó hibátlan működéséhez.

A mosók közvetlen alapterületén kívül az általános mosókhoz tartozó környezet került továbbá kialakításra, azaz az infrastrukturális beruházás keretében az autók ki-be haladását megoldandó térkövezések.

Továbbá, a projekt keretein belül telepítésre került egy napelemes rendszer is, amely a számítások szerint az autómosó energiafelhasználását lesz képes kiváltani.

A projektnek köszönhetően a Door Panels Kft. versenyképes tud maradni a piacon, innovatív és modern technológiái segítségével pedig több ügyfelet lesz képes bevonzani.

A projekt tervezett befejezési dátuma:        2022.12.02